Plictisit de fotografiere: Sfaturi de la Peter McKinnon

Pe video este prezent Peter McKinnon

Plictisit de fotogragiere: Sfaturi de la Peter McKinnon

De obicei, pentru mine, se începe din momentul căderii frunzelor toamna. După un an încărcat de portrete de primăvară, sezon de nunți, sesiuni de toamnă și câteva călătorii fotografice sporadice, până la sfârșitul toamnei cred că este ușor să vă plictisiți puțin de fotografie. În mod normal, punctul de inspirație de pe ecartamentul meu este culoarea roșie. În timp ce faceți o pauză, ceea ce nu este niciodată o idee proastă, uneori tot ce trebuie să faceți este să vă provocați. Căutând noi oportunități de a crea fotografii și videoclipuri care nu pot fi în mod normal în timoneria voastră. Dacă vă lua ceva timp să experimentați, v-ar putea ajuta să reveniți la motivul pentru care ați început să fotografiați de la bun început.

Peter McKinnon, un utilizator al canalului YouTube din Ontario, are un număr foarte mare de urmăritori ai rețelelor sociale și peste un milion de adepți pe YouTube. Într-un vlog recent, el împărtășește câteva sfaturi pentru ai ajuta pe ceilalți fotografi să iasă din orice rutină creativă cu care s-ar putea confrunta.

Un sfat despre care McKinnon menționează este de a avea o sesiune de portrete care utilizează lumini de neon ce se găsesc prin orașul vostru. Am de gând să încerc asta săptămâna viitoare pentru a vedea ce va ieși și mă voi asigura că îmi împărtășesc imaginile. Acest lucru este în mod clar în afara zonei mele de confort, unde de obicei mă puteți găsi iluminând  oameni cu Profoto B2s sau Goddox AD200s. Doar lumini de neon? Provocare acceptată.

Un alt super truc pe care el îl menționează este utilizarea unei a doua lentile pentru a fotografia prin care creează un aspect unic, care a fost o tendință majoră pe social media în ultimul an. Pot să spun sincer că nu am încercat asta, dar doar pentru a amesteca lucrurile, aș putea să fac în speranța de a-mi recăpăta creativitatea înapoi.

În cele din urmă, McKinnon menționează că s-a inspirat vizitând magazinul local pentru îmbunătățirea locuinței. Home Depot și Lowes ar putea avea biletul pentru a vă ajuta să vă regândiți următoarea sesiune foto. M-am dus întotdeauna la aceste magazine în căutarea unor obiecte specifice care să ajute la sesiunile foto(cleme, țiglă, nisip), dar nu am vizitat niciodată magazinul având de gând să caut inspirație pentru un proiect.

Indiferent dacă ați fotografiat timp de un an sau zece ani, într-un anumit moment, probabil vă veți găsi într-o rutină creativă, dar nu trebuie să vă faceți griji. Având o gândire potrivită, veți putea să continuați să lucrați și să fotografiați.